Over de Top Alles podcast

De Top Alles podcast wordt gemaakt door Johannes Peetsma, Sanne ten Wolde en Rutger Middendorp.

Waarom

De wereld is onoverzichtelijk en raar. Wij hopen je te helpen met net een beetje meer houvast. Met onze triviale podcast met meningen zonder impact, heb je de volgende dag iets om over te praten bij de koffie automaat. Je mag al onze meningen en anekdotes zonder bronvermelding gebruiken. Maar we vinden het wel leuk als je daarna tegen je collega’s zegt: weet je wat trouwens écht een aanrader is? Nee. De Top Alles podcast.

Waar vind je ons?

Abonneren op de podcast kan in Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en alle andere plekken waar je podcasts kan luisteren. Maar je kunt hier op substack ook nog abonneren op onze nieuwsbrief. Voor roddel, achterklap, aankondigingen en zodat je een mailadres hebt om jouw ideeën voor de Top Alles podcast te spuien. We horen jouw ideeën voor de podcast graag hier in de comments of via Instagram of Twitter.

Premium

Als je nou echt extreem veel levensvreugde uit onze podcast haalt, dan kun je hier op Substack premium member worden en dan gaan wij in totale paniek verzinnen welke premium aflevering we speciaal voor jou moeten maken voor die 5 euro per maand of 30 euro per jaar. Je doet ons er dus wel én niet een plezier mee.

Bedankjes

Superbedankt Substack.com, voor het hosten van de Top Alles podcast en nieuwsbrief. Nienke Maat bedankt voor alle fotografie, behalve de slechte iPhone selfies. Ramon van Marwijk maakte de visuals. Marius van der Leij is onze opname expert. Sophie Hijlkema sprak en zong onze leader en jingles in. Simone als onze #1 fan.

Luister hier, op Spotify, in Apple Podcasts of waar je je podcasts ook maar vandaan haalt.

Subscribe to Top Alles

Een ranking van triviale onderwerpen, om het leven beter te begrijpen.

People

Rutger Middendorp

Praatjesmaker, presentator Tech Stage Forum Groningen, tech journalist voor Bright, essayist voor Dagblad van het Noorden. Host van de Top Alles podcast.

Sanne ten Wolde

Glutenvrije filosoof

Johannes Peetsma

Content maker, podcast prater, maar beter bekend als alter ego: TikTok Tammo